- Bli med på laget

 

Årets sesong er knapt over før Oppegård-damene starter oppkjøret til neste sesong. Nå søker de flere spillere.

2015/2016-sesongen er over, og Oppegårds håndball-damer kan notere seg to flotte plasseringer i henholdsvis fjerde- og sjette divisjon.

– Målet i fjor var å hevde seg helt i toppen i divisjonene, og begge lag endte på tredjeplass i sine respektive divisjoner. Vi hadde en svært god høstsesjon, men falt lit på vårsesongen, men alt i alt er vi fornøyde sier lagets trenere Geir Aalefjær og Camilla Molvig Dahl.

Jobber hardt

Vi møter de to trenerne og laget i en av deres to hjemmehaller, Greverudhallen. For mange er håndballsesongen «over» når fløyten er blåst etter siste seriekamp, men slik er det ikke for disse damene.

Målet for sesongen neste år er å kjempe om førsteplassen, og opprykk for begge lag. Derfor har arbeidet allerede nå startet med å motivere, trene og legge strategiene for høstsesongen 2016.

– Målet vårt er helt klart at vi skal ha et tredjedivisjonslag i Oppegård IL. Det er en stund striden Oppegård hevdet seg i de øverste divisjonene. VI hadde et solid andredivisjonslag i sin tid, og vi har et ønske om å bygge opp et lag som kan klatre i divisjonene. Samtidig skal vi med andrelaget i sjettedivisjon, også ha et tilbud for dem som kanskje spiller mer for å ha det sosialt og gøy, og kanskje også har et ønske om å spille seg opp på A-laget, sier Aalefjær.

Trenger folk

I dag teller stallen rundt 20 spillere fordelt på et stort aldersspenn. Trenerne ønsker flere håndballglade damer foran neste sesong.

– Ideelt burde stallen vår vært på rundt 25 spillere. Sentralt kvalifikasjoner man bør ha, er at man har spilt håndball før, og har en god ballfølelse. Man skal ønske å prestere for seg selv og for laget, sier de to trenerne.

– Vi har et spesielt behov for målvakter for å danne en solid målvakt-stab, men alle type spillere er velkommen til oss så lenge de er ninstilt på å gi alt for laget sitt, sier Molvig Dahl.

– Vi ønsker å fange opp spillere og talenter som faller utenfor Follo-systemet, det vil si dem som ligger rett under toppnivå-satsing, men ønsker også å ha med spillere som spiller mer på hobbybasis til andrelaget. Man trenger ikke være ekspert for å være med hos oss, men det er en fordel å ha spilt håndball før, sier Aalefjær.

Et samlet lag

Oppegårds to damelag består av en sosialt, godt sammensveiset gjeng som også har sosial kontakt utenom det sportslige.

– Vi er kanskje to lag på vbanen, men vi er ett lag sosialt, og vi har godt samarbeid med herrelaget som trener etter oss, sier Aalefjær.

Hva neste sesong bringer, er foreløpig uklart, men målsettingen er klar, opprykk for begge lag.

– VI håper mange har lyst til å spille og trene med oss, og dersom det klør i fingrene etter å komme på banen, kan du ta kontakt med oss på telefon 99 25 60 35. Du er hjertelig velkommen, avslutter Molvig Dahl.

 

Damelaget har to lag, som i år spiller i fjerde- og sjettedivisjon.
Hjemmearenaer: Greverudhallen og Østre Greverud Idrettshall.
Lagene trener tirsdager og onsdager kl 21.00 i Østre Greverud idrettshall
Målet for sesongen 2015/2016 er oppprykk.

 

 

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: