2. plass Uddevalla cup 2019

Sesongens siste cup ble spilt i Sverige. To lag var med og tok seg til A sluttspill. Det endte med en 2. og 3. plass, i mens Spånga HK tok seieren. Glimrende spill av alle jentene. Snart venter en velfortjent ferie. Vi gleder oss allerede til en ny sesong til høsten!

Semifinale A-sluttspill Storhamar

To lag var påmeldt til Storhamar cup 2019. Vi nådde ikke helt til topps, men begge lag vant hver sin pulje og gikk rett til A-sluttspill. Lag 1 gikk til semifinalen etter at de slo ut lag 2 i kvartfinalen! Alt i alt en formidabel innsats av alle jentene!

Vinner av Kulinaris Kolbotn cup 3. år på rad

Da er vi i gang med cup sesongen og for en helg det har vært! Forsvarsspillet satt og keeperne var bunnsolide! Nok en gang gikk jentene være til topps i Kulinaris Kolbotn cup i A sluttspill. En stor takk til Bækkelaget for en spennende kamp.

Seier i siste seriekamp

Aller siste seriekamp ble spilt mot Kolbotn på hjemmebane, og endte med 20-12 til Oppegård. Da tar jentene en velfortjent påskeferie før det braker løs med årets cuper.

Oppegård J13 vinner Regionscup 2019

En fantastisk kamp mot Kråkerøy hvor jentene våre holdt ledelsen fra start til slutt. Kampen endte til slutt med 26-18 til Oppegård. En stor takk til trenerteamet, som med en kløktig strategi, taktikk og litt terping ga grunnlaget for seier. Gratulerer!

Klar for finale i Regionscup 2019

Oppegård jentene klarte å spille seg til finaleplass 30. Mars hvor de møter Gressvik eller Kråkerøy. Vi gleder oss til en spennende kamp!

Seier første kamp i A-sluttspill

Herlig start på året med både seier mot Bekkelaget på hjemmebane og årsklassen over i B-sluttspill mot Øvre-Hoslevoll.

Videre til A-sluttspill J13

Jentene er videre i A-sluttspill og møter Vestby på nyåret. Først venter en rolig romjulsferie og en aldri så liten cup på Rolvsøy!

Topp to på tabellen

Seier mot Oppsal i helgen bidro til at jentene rykket oppover tabellen, kun passert av Rolvsøy på tabelltoppen. Da er det november som gjelder før sluttspillene blir satt. Vi satser!

Solid start på sesongen

Jentene er meldt på både J13 og J14, og har hittil landet tre seire fra sistnevnte årsklasse i regionsserien og regionscupen.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: