Presentasjon av våre instruktører på Barnefotballskolen i uke 32

Mandag 5.august samles mer enn 100 fotballglade barn på Østre Greverud kunstgress til en ukes fotballfest. De er heldige som skal få være sammen med våre egne instruktører fra ungdomsfotballen. Bli kjent med disse her og hør hva de er opptatt av på fotballskolen. For en flott gjeng!

Julian Håset

Det viktigste for meg som trener er at barna skal ha det bra. At de kan føle seg trygge i forholdet til meg og at fotballskolen er et sted barna gleder seg til å være.

Marte Enger

Det viktigste for meg som fotballskole instruktør er først og fremst, trivsel. For at elevene skal få en best mulig opplevelse, så må alle få muligheten til å bli godt kjent med hverandre. Hvis man bygger opp god trivsel, og en trygghet allerede fra begynnelsen av, så vil opplevelsen for elevene bli enda bedre. Det er også viktig å tilpasse øvelsene, både etter nivå og hva som er morsomt. Målet mitt etter fotballskolen er at elevene har hatt en utrolig morsom og lærerik uke.

Andrea Mjøsund

Det som er viktig for meg som trener er at barna får ha det morsomt samtidig som de lærer. For meg er det også viktig at alle føler seg inkluderte og at de får en følelse av å mestre noe, uansett om det er en finte, en litt hard pasning eller et skudd.

Sondre Kornstad

Fotball skal glede, og under fotballskolen skal jeg sørge for at deltakerne har det gøy til enhver tid!

Silja Rålm von Porat

Som trener er noe av det viktigste å få spillerne til å tro på seg selv. Enten man ønsker å bli verdens beste fotballspiller, eller ønsker kun å spille fotball fordi det er gøy, skal følelsen av at treneren har troen på deg alltid ligge i bunn. Da kommer både god utvikling og gleden for fotballspillet av seg selv.

Tuva Uppmann Knudsen

Som trener ønsker jeg at flest mulig skal sitte igjen med gode minner fra fotballskolen. Ved å ha fokus på å være inkluderende og tilpasse øvelser etter nivå, vil flest mulig føle mestring og ha glede av fotballen. I tillegg mener jeg det er viktig å gå frem som et godt eksempel, og fokusere på FairPlay. Det er viktig at barna viser respekt for hverandre, både på og utenfor banen.

Lene Laugen

For meg som trener er det først og fremst viktig at alle trives og har det gøy når de spiller fotball. Det å være trygge på hverandre hjelper til med at alle får bedre selvtillit, spiller bedre fotball og deler den samme fotballgleden.

- Det sies faktisk at de spillerne som smiler mest, også scorer mest;)

Emil Wisløff

Jeg synes det aller viktigste er rettferdighet, men rettferdighet betyr ikke nødvendigvis at alle skal behandles helt likt. Rettferdighet betyr at alle får den hjelpen de trenger. Det viktigste for meg som trener er å se alle som en enhet, men også å se alle for seg selv.

Markus Sellevold

Som trener er barnas trivsel det viktigste for meg. Jeg ønsker å gi barna en god opplevelse og en minneverdig uke på fotballskolen.

Målet er å gi hver enkelt unge en mestringsfølelse slik at idrettsinteressen blomstrer. Fotball er et lagspill, og jeg ønsker å lære barna hvordan man presterer sammen!

Sander Hognestad

Det som er viktig for meg som trener er at jeg ønsker å kunne bidra mest mulig for at barn og unge får en god opplevelse på fotballskolen i Oppegård. Samtidig ønsker jeg å gi mange nye og gode tips, samt forbedre meg selv som trener.

Frida Kroken

Det som er viktig for meg er at barna finner glede ved å spille fotball. Mitt mål som trener er å motivere og veilede spillerne til å bli enda flinkere i sporten, og da er det viktig å fokusere på fairplay, god teknikk og være en god lagspiller.

Emile Ulvøy

Det viktigste for meg som instruktør er at alle barna skal trives og bli sett. De skal ha det gøy, men samtidig høre på og respektere instruktører og trenere.

Martine Dokken

Det som er viktig for meg som trener er å sørge for at spillerne har det gøy på treningene og trives. Jeg synes det er viktig å ha godt forhold mellom trenere og spillere for å få et godt samhold i laget, som jeg mener er viktig i fotballen. Jeg ønsker at fotballtreninger er noe man skal glede seg til og ser fram til å dra på.

Synne Ellinggard

Som trener ønsker jeg hovedsakelig å skape gode fotballminner for barna. Jeg har vokst opp med fotball, og ønsker at barn skal få like mye glede av det som jeg har hatt og fortsatt har. Jeg vil gjerne at at barna skal få oppleve treningsglede, samarbeid, felleskap, mestring, og at de opplever at de har trenere som ser dem og er til å stole på!

Lasse Tjernæs Wardenær, leder Barnefotballskolen

For meg handler fotball om utvikling av ferdigheter og holdninger. Som ung trener har man en unik mulighet til både å være «den kule ungdommen» og et godt forbilde. Det er et stort ansvar å ta, men jeg er sikker på at årets trenere vil håndtere det på en utmerket måte!