Tre pallplasseringer for Oppegård IL i Charlottenberg!

Helgen 9. og 10. mars tok tre Oppegård spillere turen over grensen til Charlottenberg i Sverige for å delta i Regionscup 3 ? Regionsmesterskap for Region Øst 2019 arrangert av Kongsvingerklubben, Kobra BTK. Bordtennisgruppa i Oppegård IL tok med seg 3 pallplasser hjem!

Lørdag:

Oppegård hadde med to spillere på lørdagen i Charlottenberg. Tor Bjarne (Tobben) Løvmyr deltok i Herrer E, der det ble én seier og et tap i pulja, før han var klar for sluttspillet som puljetoer. I kvartfinalen vant han mot Oliver Meidell Jakobsen fra Kobra BTK, 3-2 i sett før det ble et 0-3 tap mot klassevinneren Richard Joan Valenzuela fra Larkollen i semifinalen. Flott 3. plass til Tobben!

Victor Sundve Hellevik deltok på sin side i Herrer C, der han vant tre kamper i pulja og gikk videre til sluttspillet som puljevinner! I kvartfinalen ble det et 0-3 tap mot klassevinneren Øyvind Christensen fra Kjelsås BTK og en 5. plass til Victor!

Søndag:

På søndagen hadde Oppegård med Tobben, Thomas Ramberg og Victor. Tobben deltok i Herrer F, som ble spilt som en ren pulje. Tobben vant tre kamper i pulja. I kampen om 1. plassen ledet Tobben 2-0 over Raymond Boger fra Jevnaker BTK, men Jevnaker-spilleren klarte å snu det og Tobben tapte dessverre 9-11 i avgjørende. Uansett, en sterk 2. plass av Tobben!

I Herrer D, var alle Oppegård spillerne med i hver sin pulje. Tobben havnet i en tøff pulje og tapte sine to kamper. Han ble dermed treer i pulja. Thomas bet godt fra seg og snudde blant annet 0-2 til 2-2 mot Janne Dahl fra Vind IL, men tapte dessverre 7-11 i avgjørende. I de to andre kampene ble det én seier og et tap for Thomas, som ble treer i pulja. Victor var andresidá og vant begge sine kamper. I semifinalen, lå Victor under 0-2 i sett mot Leif Thorbjørn Jensen fra Jevnaker BTK, men snudde det og vant 3-2 med 11-7 i avgjørende. I finalen vant Victor 3-0 over førstesidá Einar Rønneberg fra Kobra BTK.

Komprimerte resultater finner du HER

Detaljerte resultater finner du HER