Vil du være med på bordtennis treningsleir til sommeren?

I skoleferien er det ikke noen trening i Oppegård IL/Kolbotn BTK, men det arrangeres en del treningsleirer på andre steder som er en bra mulighet for alla de som vil trene bordtennis på sommerferien. Att ta chansen at trene litt extra under sommeren er veldigt bra for utviklingen og gjør det lettere at komma igång med neste sesong. Vi trenere rekommenderer spesielt tre leirer som vi vet arrangeres på en veldig bra måte og der det garantert vil bli bra trening.

Bordtennis sommerleir i Trondheim, 24.-29. juni og 1.-6. juli.
Bordtennisleir som er delt opp i 2 x en ukes leirer. Arrangeres av Trondheim BTK og B-72 i en av Norges fineste bordtennishaller.

Invitasjon/påmelding til leiren finner du HER. Påmeldingsfrist er 14. mai utsatt frist).

Fokusleiren, 4.-9. augusti, Larkollen.
Ett mycket populärt leir, uppskattat både för treningen og för alla de sociala aktiviteter og den gode stemningen. Arrangeres på Larkollen rett syd for Moss. Passer för alla spillere fra de yngste nybegynnerne til de eldste. Her er det som regel mange spillere fra Oppegård med.

Invitasjon/påmelding til leiren finner du HER. Påmeldingsfrist er 1. juni.

B-75 International Table Tennis Camp, 15.-31. juli, Hjørring, Danmark
Ett fantastiskt leir i norra Danmark, oppdelt på tre uker, der spillerne kan velge hvis de vil hva med på 5, 10 eller 15 dagers trening. Dette er for spilleren som virkeligen vil trene. Det er 2,5 timers kinatrening og 2,5 timers vanlig trening var dag. Trenerne er omtrent 15 stykken og er mange av Danmarks, Sveriges og Kinas beste trenere. Flere fra Oppegård har vært med her tidligere. Mer info finner du HER.

Kinareise?
NB: Det finnes også mulighet at dra på en treningsreise til Kina. Vi har hatt flere Oppegård-spillere som har vært med tidligere. Reisen arrangeres av Jan Berner. For mer info om dette se HER

Skrevet av Rikard Johansson, hovedtrener i bordtennisgruppa (oppdatert for 2019 av Kristian Vengbo)