Sesongstart skigruppa

1. mai er en viktig merkedag for skiløpere. Da markeres ny sesong, gruppene starter opp igjen etter en liten hvileperiode og "off-season", og ikke minst, alle blir ett år eldre.!!

1. Mai har alle skiløpere bursdag og blir ett år eldre. Skisesongen går fra mai til april og du tilhører den aldersgruppa ut fra det du fyller i året som sesongen avsluttes i. Så fyller du 13 neste år (2020), så er du allerede nå 13 år!!

Skigruppa opprettholder gruppe fordelingen på treningsgruppene. Det vil si vi fortsetter med HL/Jr, 13-14, 11-12, 9-10, 7-8. 

De eldste gruppene, HL/Jr, og 13-14 starter opp treningene førstkommende uke, med terrengkarusell tirsdag 30. og ordinær trening torsdag 2. mai.

For de yngre gruppene kjører vi ikke fellestreninger fram til sommeren. 11-12, starter opp i august, og de yngste starer opp til høstferien. Mye andre aktiviteter for denne aldersgruppen og viktigst å fokusere på vintersesongen. For de som ønsker treningstilbud i sommer kan friidrettsgruppa i Oppegård anbefales. Mye variert,allsidig og bra barmarkstrening. 

Treningsinfo på Facebook

Treningsgruppene fortsetter med å legge ut detaljert info om treningene på FB, så sjekk at dere følger rett gruppe. 

OIL Langrenn HL/Jr

OIL Langrenn 13/14

OIL Langrenn 11/12

Terrengkarusell

For alle gruppene vil vi uansett anbefale å bli med på Terrengkarusellen, nesten "obligatorisk" for alle skiløpere. 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift