INFO OM OPPEGÅRDSPRINTEN!

Oppdatert: 7.januar 2019 kl. 0615 - oppdaterte resultater lagt ut

Oppegård IL har gleden av å ønske velkommen til Oppegård-sprinten 2019.

Oppdatert 7.januar kl. 06.15 - oppdaterte resulater ligger her - lenke til EQ-timing sin side

Oppdatert 6.januar kl. 20.10 - HER ER LENKE til EQ-timing sin side hvor man kan laste ned resulater fra de fleste klassene samt fellesliste fra prologen. 

Oppdatert 6.januar kl. 16:15 - alle som var på Oppegårdsprinten idag fikk med seg at vi dessverre hadde noen tekniske utfordringer. Pga av oppdateringer etter etteranmeldinger var det en stund to lister i omløp - noe som skapte litt kaos. Men det hele skal være under kontroll - og resultatene vil komme snart. Vi må dobbelsjekke alt for å være sikker på at listene er rett - vi kan derfor ikke si nøyaktig når listene er kommer, men vi håper at det blir ilp av søndag kveld. Oppegård IL beklager det som skjedde - og at vi på det meste var ca. 50 min forsinket. Noe av forsinkelsen ble tatt inn, men vi ble liggende litt på etterskudd. 

Oppdatert 6.januar kl. 07.30 - her er lenke til live-resultater fra EQ-timing

Oppdatert 5.januar kl. 12.30 - Programblad kan lastes ned - oppdatert og mer detaljert kjøreplan her

Oppdatert 5.januar kl. 09.45 - det blir stakefri sone opp første bakken rett etter start.

Oppdatert 4.januar kl. 22.45 - startlistene er klare

Oppdatert 4. januar kl. 20.15 - info om etteranmelding og tidsskjema

Etteranmelding:

Startlistene til Oppegårdsprinten 2019 er trukket og det er begrenset med ledige startnumre tilgjengelig for etteranmeldinger. Etteranmeldinger skjer på epost til ski@oppegardil.no

Når de ledige startnumrene er tatt (førstemann til mølla) vil vi gjøre vårt beste for at etteranmeldte kan gå i stedet for påmeldte løpere som ikke møter til start. Møt i så fall opp på stadion og snakk med starter, så ser vi hva vi får til. Starttid må bli løpers risiko.

Detaljert tidsplan:

HER ligger tidsskjema. 

Oppdatert 4.januar kl. 07.30 - påmelding stengt, vi jobber med startlistene. Det er godt over 400 påmeldte - det er større kabal som nå skal legges for å sikre en effektiv og god avvikling av rennet. Målet er å få lagt ut startlistene ilp av fredag 4. januar.

Oppdatert 3.januar kl. 09.45 - løype- og arenakart (se lengre nede)

Her kommer vi fortløpende til å legge ut relevant info. Vi ser ut til å passere godt over 400 påmeldte løpere – og vi kjører fortløpende etter tidsskjema som blir satt opp. Alle løpere (og foreldre) må være klare i god tid før start – vi ønsker ingen forsinkelser i avviklingen.

STARTLISTER:

Her er link til EQ-timing og startlistene.

TIDSPLAN:

Vi starter kl. 09.00 med de eldste (senior/junior og 15/16-åringene) – deretter kjører vi bolk nr 2 med 11-12-13-14 åringene før vi avslutter med bolk nr 3 som er  8-9-10 åringene. Det er vanskelig å si når de ulike klassene starter da vi må avvente antall påmeldte før vi får laget lister. Men det går fort noen timer med å få avviklet hver bolk.

LØYPE - nå med løypekart

Start og mål vil være inne på driving-rangen (Golfbanen) – de yngste går bare der inne. De elste skal opp bakken til området som vi kaller "akebakken" – det hele er svært publikumsvennlig da man ser løperne i store deler av løypen.

Se løypekartet - her er forklaring:

8-9-10 går ut fra start, svinger raskt til venstre (grønn pil på kartet) og går en runde på driving-rangen og i mål.

11-12-13-14 går hele den røde løypen. Det betyr en tur ut av driving-rangen, opp på toppen av akebakken - snur der og ned igjen til drivingen.

15 år og eldre går rød+blå løype.

Her finner du arenakart - merk hvor oppvarming etc. skal foregå.

RESULTATLISTER:

Kommer her umiddelbart etter at de er klare!

PÅMELDING:

Ordinær påmelding stengt.

Det vil være begrenset mulighet for etteranmelding – send mail til ski@oppegardil.no 

HVOR - OG PARKERING:

Det hele foregår på Golfbanen, Greverud/Oppgård. Parkering blir på grusbanen ved klubbhuset til Oppegård IL – like ved skianlegget. Adresse til Klubbhuset er: Kongeveien 289, 1415 Oppegård.

KIOSK OG PARKERING – VIPPS!

Vi oppfordrer alle til å bruke VIPPS – Oppgård IL Skigrupa - #136604

VÆRET:

Her er link til YR sin værmelding for Greverud.

FØREFORHOLD:

Det er produsert masse kunstsnø og vi kan garantere renn.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift