Prioriterte renn

Rennsesongen er endelig i gang. Her ligger info over prioriterte renn for de ulike treningsgruppene.

Prioriterte renn

Vinteren er fullpakket med renn. Man rekker ikke gå alle renn, og husk å legg inn tid til trening og fine skiturer i vinter også. For 13-14 er rennene i Sparebank1 cup naturlig å prioritere i tillegg til KM. For 15-16 er rennene i Snø-cup, KM og Hovedlandsrennet på Gålå sesongens høydepunkter. 

For de yngre er det bare å si at renn er gøy. Premier til alle, og ingen rangering før 11 år. I tillegg til Karusellrennene vil vi anbefale alle om å stille opp på hjemmebane på Oppegårdsprinten 6. januar, og bli med til våre naboer i Drøbak 26. januar. Dette er renn der det vil være mange fra Oppegård tilstede.

Lenke til prioriterte renn 

Emit-brikke: Tidtakning gjøres med Emit brikke. Dette kan leies ved hvert enkelt renn ( ca 25-30 kr). For utøvere fra 11 år anbefales kjøp av egen brikke. Husk at batteri må byttes i løpet av noen år. 

Påmelding til renn

Påmelding til renn gjøres på Minidrett

Klubben dekker inntil 4 renn av de prioriterte rennene. For renn klubben ikke dekker er det mest praktisk for alle om startavgiften betales online ved påmelding. 

Stafetter

Vi vil plukke ut en til to stafetter i vinter der vi vil prøve å få med alle aktive. 

Uttakskriterier for stafetter

Kriteriene for oppsett av stafettlag: Fra og med 13 år kan stafettlag toppes. Trenerteam tar ut laget fra 13 år og eldre. For 11-12 års lag differensieres lagene. Det skal tilstrebes å sette opp lag slik at utøverne som går på hvert lag er jevngode.  Foreldrekontakter er ansvarlig for å sette opp lagene. For aldersgruppene 10 år og yngre trekkes stafettlagene. Foreldrekontakter er ansvarlig for å sette opp lagene.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift