EM-kamp i bordtennis på Østre Greverud

I overkant av 150 tilskuere skapte en fantastisk ramme for herrelandslaget da Oppegård IL, Bordtennis for første gang arrangerte en landskamp.

Bordtennisgruppa er kjent for å ta på seg oppgaver som man ikke har gjort før. Da vi en lørdag i september fikk muligheten til å arrangere en landskamp så satte vi igang planleggingen. Det er ikke hver dag vi har muligheten til å vise frem de beste spillerne i Norge for Oppegård-publikummet.

Selvom det kun var 1 spillbord og 2 treningsbord som måtte til for gjennomføring, så er det mange forberedelser som ligger til grunn. Vi hadde flere møter med Norges Bordtennisforbund med gjennomgang av alle detaljene. Sluttproduktet fikk terningskast 6 fra både publikum, spillere og forbund. I  selve tilbakemeldingen fra Norges Bordtennisforbund ble det skrevet at det norske herrelandslaget ønsket å komme tilbake til Østre Greverud Idrettshall ved neste landskamp på hjemmebane:-) 

Motstander var Kosovo, en nasjon som Norge i sin bortekamp slo 3-0, og det var store forventninger til seier på hjemmebane også. Det ble bra dag på jobben for Norge på hjemmebane også. Det spilles best av 5 kamper, dvs første nasjon som vinner 3 kamper går seirende ut av lagkampen. Norge vant 3-0 i de tre første kampene, og med dette vant de lagkampen klart 3-0. Gratulerer med super innsats:-)

Det var utrolig gøy med mange tilskuere på tribunen, dere var med å skape en fantastisk stemning. Neste utfordring for Bordtennisgruppa er NM for yngre og Stiga 11'ern i mars 2019 i Sofiemyrhallen. Der spiller de fremtidige landslagsutøverne som kanskje kommer tilbake til en ny landskamp i Østre Greverud Idrettshall. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift