2 nye klasseseire i Stiga Norges Cup 2 i Bergen

Oppegård IL viste seg nok en gang fram fra sin beste side og tok med seg 4 pallplasseringer hjem fra den 2. Norges Cup-runden. På bildet Victor Sundve Hellevik som vant Herrer D.

I alt 15 personer fra bordtennisgruppa, inkludert trener og supportere, reiste til Bergen i hekgen for å delta i/se på den andre runden (av tre) i Stiga Norges Cup.

Hanna Hovden valgte denne gangen å stille i eliteklassen i stedet for 15-årsklassen der hun vant sist. Hun imponerte her med å ta seg til kvartfinale. I tillegg ble det 1. plass i juniorklassen (slo landslagsspiller Lisa Marie Lange fra Fokus i finalen) og 3. plass i Eldre junior. 

Victor Sundve Hellevik spilte seg opp og vant til slutt Herrer D på en svært overbevisende måte. Faktisk var han nesten nærmere å ryke ut av puljespillet enn han var å tape noen av sluttspillkampene, inkludert finalen. Markus Franck tok på sin side en flott 3. plass i Gutter 14. 

Fine prestasjoner fra de andre spillerne som var med i Bergen. Bl.a. kan det nevnes at Ludvik Olsen gikk til sluttspill i herrenes eliteklasse, at Kristoffer Kvam slo Khai Noa Lam og skapte skikkelig trøbbel for Erik Eng (begge høyt seedede spillere fra Fokus), at Aslak Vengbo slo Jonas Flåøien fra B-72 og vant sin pulje i eldre junior-klassen, og at Fredrik Klausen slo Viljar Jæger fra Fokus i Gutter 15. 

På det sosiale plan var det tradisjonen tro middag for hele gruppen på Fridays, med utdeling av sjokoladepremier (melkerull), samt etterfølgende shuffle board-turnering for supportergruppa. Vi offentliggjør ingen resultatliste herfra, men det er ingen hemmelighet at det kan lønne seg å være på laget til vår hovedtrener Rikard :-)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift