Oppegård 5 i toppen av 5. divisjon!

Vårt ungdomslag i 5. divisjon topper sin serie-avdeling etter at 6 serierunder er spilt, og holder stø kurs mot A-sluttspill på vårsesongen.

I helgens samlerunde på Lørenskog ble det tre nye seire på Oppegård 5 etter glitrende spill: 6-4 mot Kobra 4 i en jevn og spennende kamp, 10-0 mot B-72 Ladies og 10-0 også mot Hadelandsdamene (sistnevnte er et damelag-samarbeidsprosjekt mellom Jevnaker og Harestua). Oppegård-laget leder dermed 5. divisjon avdeling B med 11 poeng foran Kobra 3 med 10 poeng og Jevnaker 3 med 9 poeng. Følgende spilte for Oppegård 5 (fra venstre i samme rekkefølge som på bildet over): Bjørn Tøgard, Josefine Fleischer, Sofie Blakstad, Mathias Mørch og Marius Gaalaas. 

Med 3 kamper igjen å spille i det innledende seriespillet ligger da Oppegård 5 svært godt an til å gå til A-sluttspill til vårsesongen. Det er de fem beste fra hver av de to 5.-divisjonsavdelingene i Region øst som kommer til A-sluttspill (resterende lag går til B-sluttspill(. 

I den andre 5. divisjonsavdelingen ligger Oppegård 6, et av våre voksenlag, på 5. plass med 5 poeng og 3 kamper igjen å spille. Holder de denne plassen kommer altså begge våre to lag i 5. divisjon til A-sluttspill. På laget har følgende spillere spilt så langt: Gard Olsen, Petter Franck, Carl Fredrik Grønn, Kristian Vengbo og Roy Klausen. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift