Nå trenger klubben en ekstra innsats fra oss!

Oppegård IL har mistet en stor sponsor i år, og må finne inntekter på annen måte.

Klubben har vedtatt at vi skal ha en frivillig dugnad for å dekke opp tapet av Aerobil sitt sponsorat. Aerobil skiftet eier, og ny eier ønsker ikke å fortsette sponsing av idrettslaget.

Vi trenger derfor at klubbens medlemmer støtter opp med å kjøpe 1 stk. Enjoy guide pr husstand. Ønsker noen å selge flere, går inntektene direkte til laget.

1 bok/kort koster kr. 275,- Om noen ikke vil kjøpe selv, er det fint om de selger til nabo eller kollega. De som absolutt ikke vil, slipper – dette er frivillig.

Har husstanden fått utlevert Enjoy guiden gjennom en annen idrett i OI, er det bare å oppgi det til laglederen deres. Lagleder vil hente ut 1 bok til hver spiller her på klubbhuset, og alle utøvere får med en bok/kort hjem etter en trening. De som vil beholde eller selge gjør det, de som ikke vil kan returnere.


Dersom klubben gjennomfører dugnaden som planlagt, bringer det inn kr. 178. 750,- til klubben. Da kan vi fortsette å bygge anlegg og investere slik at medlemmene får ett godt tilbud fremover.

I 2017 og 2018 har vi investert ca. kr. 400.000,-  i Tuftepark og sandvolleyball/ beachåndball bane. Med overskudd i klubben øker anleggskontoen slik at vi kan fortsette dette arbeidet.

 

Dere kan Vippse til 136602 eller betale til konto nr 11001145632 innen 5 nov.

Ta kortet med når dere handler og oppnå gode rabatter.

 

For mer info kan dere lese her: www.enjoyguiden.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift