Vi søker en Fotballkoordinator

Vil du bidra til å utvikle morgendagens fotball i Oppegård IL? Ønsker du å være medansvarlig for å nå våre sportslige målsettinger? Inspireres du av godt samarbeid med trenere og frivillige? Da MÅ du se her!

Vil du bidra til å utvikle morgendagens fotball i Oppegård IL? Ønsker du å være medansvarlig for å nå våre sportslige målsettinger? Inspireres du av godt samarbeid med trenere og frivillige?

Da MÅ du se her!

En av våre sentrale medarbeidere skal over i ny jobb, og vi søker derfor etter

Fotballkoordinator i Oppegård IL

Fotballkoordinator har ansvar for å gjennomføre fotballens administrative oppgaver knyttet til sportslig drift og utvikling.  Det innebærer blant annet å følge opp akademi, fotballskoler og interne dommere. Du etablerer og følger opp rutiner for å avhjelpe sportslig utvalg og styret. Du koordinerer kontakt med de ulike lagene og gruppene i klubben. Du vil også ha ansvar for å koordinere arbeidet med trenerkontrakter, sponsorkontrakter og anleggsleverandør.  

 

Det tilligger også stillingen å være ansvarlig for å følge opp oppgaver knyttet til at klubben er sertifisert som kvalitetsklubb i Oslo fotballkrets. Det krever deltakelse i kretsens kurs og møteplasser, samt følge opp at fotballgruppa implementerer de krav som er satt i kvalitetsklubbkonseptet.

 

Som fotballkoordinator i Oppegård IL vil du til tider kunne oppleve travle dager, men dette ønsker vi å utligne med stor fleksibilitet i egen arbeidsdag. OI er et all-idrettslag som favner mange i alle aldere, og tilbyr et stort spekter av idretter på flere nivå, hvor fotball er den største gruppen.

Formelle krav til den som ansettes:
· Politiattest
· Beherske norsk muntlig og skriftlig.
· Utdannelse innen idrett eller administrasjon er ønskelig, men relevant erfaring kan kompensere for dette.

Kvalifikasjoner som vektlegges ved ansettelse

  • Kjennskap og erfaring med kvalitetsklubbkonseptet til NFF
  • Erfaring med administrative oppgaver i fotballklubb eller lignende
  • Gode kommunikasjonsferdigheter
  • Erfaring med å lage rutiner
  • Erfaring med Fiks, Superinvite, Xledger eller annet regnskapssystem 

Vi søker en person som er fremoverlent og tar selvstendige initiativ. Du er utadvendt og har gode samarbeidsevner. Du har et nettverk og ønsker å utvide dette.

Arbeidssted er Klubbhuset på Østre Greverud. Det må påregnes noe kvelds- og helgearbeid i forbindelse med interne møter, cuper og arrangement.

Stillingsbrøken er 80 % med mulighet for å utvide til 100%. Lønn etter avtale. Stillingen rapporterer til styreleder i fotballgruppen og klubbens daglige leder.

Søknadsfrist: 30. oktober 2018

Søknad med CV merkes «Fotballkoordinator i Oppegård IL»

Søknaden sendes til: Oppegård IL, PB 100 1416 Greverud, eller til mail: dagligleder@oppegardil.no  Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte styreleder av fotballgruppa, Mona Stormo Andersen, tlf: 948 73 960

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift