Sterke prestasjoner på Fornebu Open 2018!

Det ble flere gode resultater da 3 Oppegård spillere dro til Storøya Grendesenter på Fornebu for å spille Fornebu Open, helgen 22. og 23. september! Blant annet kan det nevnes at alle Oppegård-spillerne gikk til sluttspill i minst to av klassene de var med i!

Lørdag:

Gutter 13 B
I Gutter 13B var det Kasper Fagerli, som skulle delta fra Oppegård. Kasper gikk videre til sluttspill og inn i 1/8 delsfinalen. Her møtte han Olai Grong Hagesæter fra Husøy og
Foynland IF. Kasper ledet 2-0 i sett, men Olai tok igjen og Kasper tapte dessverre 9-11 i avgjørende. Kasper fikk uansett en fin 9. plass i Gutter 13 B!

Herrer C
I Herrer C var det Victor Sundve Hellevik, som var Oppegård sin representant. Victor var litt heldig og gikk videre fra pulja som toer på settelling. I 1/8 delsfinalen møtte han andresidá Frank Johansen fra Kjelsås BTK. Victor vant første sett, men måtte gi tapt 14-16 i fjerde sett. Victor kom uansett på en fin 9. plass i Herrer C!

Damer eldre junior:
I denne klassen var det Hanna Hovden som var Oppegård sin representant. Hanna var andresidá og imponerte stort! Hun vant pulja si og gikk videre til sluttspill, der hun først slo ut
Kristine Willassen fra Bodø BTK 3-0 i sett i semifinalen! I finalen ble det en jevn kamp om seieren, der Hanna møtte førstesidá Anne Sophie Kalvatn fra Fokus BTK! Hanna imponerte her og vant 11-9 i avgjørende!

Damer junior:
Hanna deltok også i Damer junior der hun var førstesidá. Hun gikk videre fra pulja og inn i semifinalen mot tredjesidá Ida Tvervaag fra Fornebu BTK. Her vant hun 3-0 i sett! I finalen
møtte Hanna, andresidá Christine Kalvatn fra Fokus BTK og også her vant hun 3-0 i sett! Imponerende av Hanna som vinner to av to klasser denne helgen!

Herrer junior:
I Herrer junior hadde Victor meldt seg på fra Oppegård. Han gikk dessverre ikke videre til sluttspill, men spilte bra. Kom blant annet i avgjørende mot Jonathan Jonsson, Fornebu BTK, men tapte dessverre.

Jenter/Gutter 12
I Jenter/Gutter 12 skulle Kasper delta. Han gjorde det bra og kom blant annet i avgjørende mot fjerdesidá Kim Alexander Brattvang fra Sarpsborg BTK, som til slutt fikk 3. plass i
klassen! Kasper tapte kampen 8-11 i avgjørende, men uansett en veldig sterk prestasjon! Kasper gikk videre til sluttspill, der han møtte Petter Mortensen fra Fornebu BTK. Kasper
tapte 0-3 i sett, men kom på en fin 9. plass!

Søndag:
Gutter 14 B

I Gutter 14 B var det Kasper som skulle delta fra Oppegård. Kasper gikk dessverre ikke videre til sluttspill i denne klassen, men slo Olai Grong Hagesæter fra Husøy og Foynland IF og fikk dermed revansj fra gårsdagen! Bra jobba Kasper!

Herrer D
I Herrer D hadde Victor meldt seg på. Han gikk videre til sluttspill og inn i 1/8 delsfinalen mot Philip Fagereng Grelland fra Fornebu BTK, der Victor vant 3-0. I kvartfinalen ble
sjettesidá Morten Stenvold fra Vind IL, litt for sterk og Victor tapte 1-3. Han fikk dermed en fin 5. plass i Herrer D.

Skrevet av Victor Sundve Hellevik