Alt klart for familiesamling på Nordseter

Oppdatert 3.12.2018: Snøen har lavet ned på Nordseter de siste dagene og mer er i vente. Ingen grunn til å bli hjemme.

Oppdatert 03.12.2018, med program for samlingen

Skigruppa kan igjen ønske velkommen til familiesamling på Nordseter. Program med spisetider mm ligger dere her

Oppdatert program

Det har snødd godt i helgen og mer er i vente, dette kan bare bli bra!

---------------------------------------------------------------------------

Pris og hva er dekket?

Pris for opphold avhenger av boform,  og dekker 2 netter, inkluderer sengetøy, utvask og alle måltider (middag fredag og lørdag, frokost og lunsj lørdag og søndag). Se vedlegg for detaljer.

• Voksne (over 13 år) i rom kr 1600,. I leilighet eller hytte kr 1550,-
  • Barn (6-12 år) i rom kr 1200,- I leilighet eller hytte kr 1175,-
  • Barn under 5 år Gratis!

Transport ordner dere selv. Det er selvfølgelig lov å avtale samkjøring.

Hvor ?

Nordseter ligger en drøy mll øst for Lillehammer, og vi har holdt av rom, hytter og leiligheter på Lillehammer fjellstuer

Påmelding

Påmelding gjøres direkte til Lillehammer Fjellstuer på e-post: booking@lillehammerfjellstue.no Viktig at dere oppgir følgende: -Ønsket boform (rom, leilighet eller hytte). -Antall voksen og antall barn. -Alder/fødselsår på barn, dette for at vi kan ha oversikt over antall deltakere på treningene. Søsken i rett alder er hjertelig velkommen på treningene selv om de ikke selv er medlemmer i skigruppa.

Meld dere på så snart som mulig. Det skal være holdt av bra med plasser. Dersom det mot formodning skulle være bart og ikke muligheter for ski så gjelder snøgaranti og gratis avbestilling.