Tøff, men spillemessig god start for Oppegård 2 i bordtennis-serien

Da var endelig seriespillet i gang. Vårt unge lovende 3 div lag spilte første serierunde i avdeling A på Fornebu lørdag 15.09., og imponerte spillemessig!

Laget besto denne gang av Christoffer Wibe, Viktor, Fredrik og Laila som var reserve for en skadet Markus (på bildet er det Victor og Christoffer som spiller singlekamper mot Langhus). Vi stiller med det klart yngste laget i avdelingen med vår eldste mann som er født i 2001, når vi ikke regner med reserven vår som er "et par" år eldre.

Vår første kamp var mot Larkollen som stilte med et rutinert mannskap ledet av Andres Metssalu. Christoffer var vår ener og imponerte med å spille jevne sett og yppe seg mot Andres som har 2191 ranking poeng. Christoffer og Fredrik tok sett og spilte veldig bra sammen i double mot Andres og Andrei. Fredrik tok til sammen 3 sett i sine singel kamper og spilte bra, med fikk dessverre ikke marginene helt med seg til å dra hjem en seier. Viktor slo hardt i fra seg mot god motstand, han og Laila vant sin double kamp 3-0 som er veldig bra. Laila vant en singel kamp og spilte jevnt i den andre kampen som endte med et knepent tap.

Den andre kampen var mot Langhus som også hadde et erfarent lag. Vi taper her 10-0 i kamper, men det var absolutt ikke gjenspeilet i spillet. Her var det jevne kamper hele veien. Morten, ener på Langhus, måtte bruke all sin 30 års erfaring for å dra i land en seier mot Kristoffer etter 3 jevne sett. Viktor imponerer mot deres ener og toer å tar sett i begge sine singel kamper. Fredrik tar igjen 3 sett på sine 2 kamper og spiller her veldig bra. Christoffer og Fredrik spiller igjen en bra double og tar sett mot Langhus sine beste spillere.
Her kan jeg garantere flere seiere i retur møte.

Må bare gratulere våre spillere med en vel gjennomført runde mot eldre erfarne spillere. Dette er veldig god trening og en bra arena for våre spillere til å utvikle seg videre. Vi gleder oss til fortsettelsen :)

Skrevet av Roy Klausen