Trenere søkes

Skigruppa har behov for flere trenere, og søker etter ungdommer som ønsker å bidra til gode opplevelser for barn og unge.

Skigruppa trenger flere trenere

Skigruppa trenger flere trener for våre yngstre treningsgrupper. Vi søker helst etter ungdommer fra siste del av tenårene og ønsker å ha en gruppe på 2-3 trener i hver gruppe, og trenger nå flere folk. Er du utøver i junioralder som ønsker å gi barn og unge samme gode opplevelser som du selv har hatt? Eller ønsker du å få litt erfaring som trener? Det er ikke krav til langrennsbakgrunn, eller trenererfaring. Det får  du hos oss.

Men du må like å være ute og tilbringe tid med yngre utøvere. Skigruppa trener to kvelder i uka på Østre Greverud, og du bør kunne stille minimum en kveld per uke. Skigruppa følger skiforbundets treningsopplegg og spanderer kursene Treniing 1 og Trening 2 på våre trenere. 

Skigruppa følger en modell der våre ungdomstrenere sammen setter opp et treningsopplegg i samarbeid med Sportslig leder og er ansvarlig for gjennomføring av treningene. Med dere får dere engasjerte foreldre som hjelper dere med alt utenom det sportslige opplegget.

Har du lyst til å få et morsomt og interessant avkobling fra skole og lekser, og ønsker å tjene noen kroner?

Ta kontak med leder Pia Halvorsen, katarina.pia@gmail.com mob: 95801777, eller sportslig leder Karl-Olaf Høntorp karlolaf@gmail.com mob: 93089880

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift