J07 Golden Girls på Sandar cup - Sesongens høydepunkt og store happening

Det var en spent gjeng som møtte opp på Oppegård stasjon fredag ettermiddag og vinket farvel til mamma og pappa og kjørte avgårde med toget i retning Oslo S og så videre Sandefjord. Endelig var dagen for sesongens overnattingscup kommet.

Vel fremme i Sandefjord innlosjerte vi oss på Ormestad skole, der vi møtte mange andre lag på samme alder. På kvelden spiste vi pizza, lekte og koste oss før det var kvelden og det var dags for litt søvn. Men første måtte alle legge frem kamputstyret, slik at det bare var å hoppe i det kl. 7 lørdag morgen.

Etter frokost bar det av sted til stadion, der foreldre og fans også hadde tatt turen til Sandefjord. Golden Girls holder på å øve på 7-er fotball som de skal spille fra neste sesong. Også på Sandar cup deltok vi 06-serien for å få spille 7-er. Vi stilte med 2 lag som spilte 6 kamper hver, fordelt på lørdag og søndag. Alle kampene var jevne og spennende, noen seire, noen uavgjort og noen tap. Jentene viste som vanlig spill av høy klasse og flotte scoringer mot jenter som er et år eldre. Det var to lange dager på stadion og en del venting mellom kampene, men hele Golden Girls-familien koste seg i campen vi hadde rigget til. 

Etter kampene på lørdag var det klart for cupshow i Badeparken. Mange av foreldrene bodde på hotell og koste seg med en bedre middag.

Det var en sliten og fornøyd gjeng som vente nesa hjemover søndag ettermiddag. 

Golden Girls består av 24 spillere. Foruten fantastisk engasjerte trenere har vi er herlig engasjert foreldregruppe som ALLTID bidrar når det trengs. En slik tur som dette hadde ikke blitt så vellykket hvis det ikke hadde vært for dem. 

En stor takk til alle, trenere og absolutt alle som var med å gjøre dette til en minneverdig helg for små og store!

Foto: Finn Sunde

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift