Oppegårdvepsene på Ø-bollen

Etter fjorårets positive opplevelser i Gøteborgs skjærgård, var det ikke tvil hos noen av J-05 jentene til Oppegård, de ville tilbake til Ø-bollen. Helgen 16.-18. juni var endelig tiden kommet. Samtlige 21 jenter på laget var med, alle med foreldre - to lillesøstre og fem storesøstre var også med på tur, til sammen over 60 personer. Østli-jentene kom direkte fra leirskole på sørlandet, litt slitene, men det gikk fint!


Det er tradisjon når J05 reiser på tur, så bor alle samlet, jentene har aldri bodd på skole. Vi foreldre synes det er kjempestas, og håper dette fortsetter lenge ennå :-) Vi blir kjent med alle jentene, alle stiller opp og blir tildelt forskjellige oppgaver ila helgen. Vi tørr påstå at samtlige som var med på tur hadde en fantastisk flott opplevelse, og vi tror vi skaper samhold og minner hos jentene som de kommer til å ha med seg resten av livet.

Da vi kom ned fredag kveld samlet alle seg for pizza, utdeling av nye Hummeljakker og sosialt samvær. Vi måtte stå opp tidlig lørdag morgen, da var det på tide med fotball. Det var tros alt derfor vi hadde kommet. Vi våknet til et fantastisk vær, sol fra skyfri himmel. Vi hadde med to 7-er lag. Begge lagene vant puljen sin på lørdag. Etter kampene var det klart for grillfest, bading og aktiviteter. Stemningen var høy, og grillmester Hans & co vartet opp med de lekreste retter. 

En av jentene på laget, Lisa fylte 12 år på lørdag og hun ble selvsagt feiret med brask og bram! (Bursdagsjenta på bildet under). 

Søndag var det igjen duket for skyfri himmel, sol og fotballkamper. Det var litt nedtur for jentene at svenskene hadde endret reglene sine fra i fjor – det var ikke sluttspill lenger. Men da gleder de seg ekstra til Billia cup – da blir det sluttspill i 05-klassen for første gang. 6 kamper ble spilt også på søndag, noen seire og noen tap – og det var en fornøyd og solbrent gjeng som vente nesen hjemover søndag ettermiddag.

Trenerkvintetten: Gary Lauritzen, Audun Løken, Thomas Arnesen, Espen Kristiansen og foran Geir Mjøsund. 

Foto: Jannicke Trumpy Granquist 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift