Oppegårdvepsene J05 på Ål cup igjen

Vepsene fra Oppegård gjentok fjorårets suksess og deltok i helgen på Ål cup. 13 jenter med søsken og foreldre tok turen til Hallingdal.

Sportslig sett ble det en braksuksess med 8 kamper, 6 seier og 2 uavgjort og 45-6 i målforskjell. Vepsene vartet opp med festfotball og scoret masse fine mål. Det er virkelig moro å se fotballgleden og innsatsen som disse jentene viser, og engasjementet fra sidelinjen er det heller ingenting å si noe på. Ekstra morsomt er det når alle jentene havnet på scoringslista!

Men minst like viktig som det sportslige, er det sosiale og samholdet i laget som slike turer fører til. Innimellom slagene på fotballbanen ble det også tid til en tur i klatreparken Høyt og lavt, der både barn og voksne fikk testet ut klatreferdighetene sine. En minnerik helg for store og små!