Golden Girls - på sin første overnattingscup i Fredrikstad

Helgen 28.-29. mai var Golden Girls på sin første overnattingscup i Fredrikstad.

24 spente jenter, og nærmere 40 foreldre og søsken, stilte spente opp lørdag morgen for avreise. Det kriblet i magen på både jentene, mammaer og pappaer ved innsjekking på skolen på morgenen, men selvsagt reiste vi hjem etter en kjempesuksess med både overnatting og fantastisk spill av jentene!

Golden Girls fikk en stor overraskelse da de kom inn i gymsalen der de skulle overnatte: nye drakter med OIs sponsorer og nye overtrekksdrakter med lagets egne sponsorer lå klare til cup’en. Alt lå til rette for å leve opp til jentenes helt ferske kamprop. «vi er de gule, vi er de kule  -  vi er de beste, slår de fleste!». Hør det her!

Fire Golden Girls lag spilte til sammen 20 kamper og dro i land seieren i hele 14 av dem. Og best av alt - endelig møtte Golden Girls tøffe motstandere og måtte slite inn målene - her kom ingenting gratis!

Golden Girls er et fantastisk lag med et utrolig samhold som er godt synlig både på og utenfor banen. Det er ikke tvil om at å dra på overnattingscup bidrar til enda bedre vennskap og god lagånd, jentene kan ikke vente til neste gang vi skal på tur!

Jentene er også heldige som har et engasjert foreldreapparat som stiller opp som trenere, planlegger og gjennomfører cup’er og andre aktiviteter, og som ikke minst vinner sidelinjen på hver kamp! Ikke nok med det, vi har fått fantastiske sponsorer som bidrar med overtrekksdrakter til alle på laget: AEKO Eiendomsutvikling  og JPC IT Drift som sponser både klubben og laget, og egne Golden Girls sponsorer TK Rørservice, Oppegård Håndverkservice, MH Dekor og Montasje, og Axo Finans! Vi lover dere alle "value for money" i årene som kommer!

Alle foto: Finn Sunde – pressefotograf for Golden Girls
Tekst: Ellen Marie Bakken Christensen