Golden Girls er klare for en ny høst

Etter en velfortjent sommerferie er fortballjentene som er født i 2007 klare for høstsesongen.

Vi hadde en hektisk og morsom vårsesong, deltok på mange cuper: vår egen 3V3 cup, 3V3 cup i Nittedal, Ekeberg og i Drammen, jentecup i Langhus og VIF cup i Valhall. Golden Girls spilte i løpet av våren til sammen 28 seriekamper, og måtte kun 1 gang reise hjem uten seier!

I tillegg til å spille fotball hender det også at vi gjør andre morsomme ting sammen. Blant annet var vi på Sofiemyr Stadion og fikk hilse på og heie på Kolbotndamene i forbindelse med en seriekamp.

Vi har som tradisjon at når vi tar sommerferie er det kamp mot mammaene. I år var det faktisk tendenser til at mammalagene ble rundspilt. Det spørs om vi ikke mammaene kommer til å slite skikkelig neste sommer….

Laget består av 25 jenter, noen har spilt sammen sine putteskolen og noen har kommet til etter hvert. Hvis det er flere jenter som er født i 2007 som har lyst til å bli en del av denne supre gjengen er det bare å ta kontakt. Dere finner alt om oss på vår webside: www.goldengirls.no

Bildene er tatt av Finn Sunde på sommeravslutningen.