Endelig sesongstart

Etter en lang sesongoppkjøring, er Oppegård klar for første seriekamp.

Det begynner å bli lenge siden fjorårssesongen sluttet, med det som til slutt ble et nedrykk fra 4. divisjon. Avdelingen var svært jevn, og poengsummen til Oppegård ville holdt til en plass nær midten av tabellen i alle andre 4.-divisjonsavdelinger både i 2014 og 2013.

Men vi furter ikke av en grunn. I løpet av vinteren har vi hatt gode treningsøkter, med mange folk på trening. Samarbeidet med rekrutt- og juniorlaget var meget bra i fjor, og dette har blitt styrket ytterligere. Dermed har vi i år fått opp flere spennende unggutter. Samtidig har vi fremdeles med flere av tradisjonsbærerne i laget, som tar vare på kontinuiteten.

Vinterens treningskamper har gitt flere gode resultater mot lag fra 4. divisjon, som jo er målet a-laget sikter oss mot å ligge på. I tillegg fikk vi prøvd oss litt på futsal i vinterens Kurland Cup, der vi kom til kvartfinalen.

Forrige ukes generalprøve mot Dynamo Mjøsa var riktignok ikke det helt store, men vi i Oppegård er kjent for å trenge en solid gjennomkjøring mellom påskeferien og seriestart. Den har vi nå fått, og dermed bør laget være godt rustet til seriestart.

I serieåpningen står Lindeberg på motsatt banehalvdel. Dette laget møtte vi også i 2012, da vi sist var i 5. divisjon. Den gang vant vi 3-2 borte, etter å ha ligget under 2-0. Shakil Mohammad, Anders Hasselgård og Kim Morton scoret våre mål. I returoppgjøret på Greverud ble resultatet det samme. Kenneth Skoglund, Anders Bille og Henrik Selnes scoret våre tre mål.

Vi kan ellers føye til at Lindeberg ble nummer åtte i sin avdeling i 5. divisjon i fjor, men det ryktes at laget har noe godt på gang i år. Vi får se!

Kampstart er klokken 20.15 på Greverud. Møt opp og se nye Oppegård i aksjon!

PS: Vår prisbelønte nettside er under oppussing for tiden. Vi har derfor opprettet en midlertidig nettside på oppegard.org.

Følg oss også på Twitter og Instagram for oppdateringer fra seriestarten og ymse annet. Vi heter @OIfotball begge steder.