Fotballglede og samhold

Fotballjentene Golden Girls (J07) og Oppegårdstjernene (J06 ) har hver onsdag i hele vinter trent innendørs i Drømtorp idrettshall.

Onsdag før påske var siste innendørstrening for denne gang og lagledelsen for begge lag organiserte en felles cup, J07 mot J06. 48 sporty jenter ble delt opp 16 lag, 8 lag for J06 og 7 lag fra J07, og for å få det til å gå opp ble det også et blandet lag. Alle lag spilte 3 kamper hver á 8 minutter fordelt på 4 baner. Det ble to intense timer og det er ingen tvil om at disse jentene er klare for en ny sesong!

Vi fokuserer på fair play og det er viktig for oss å skape et godt miljø innad i lagene og når vi får til slike felles arrangement på tvers av aldersgruppene er det bonus – samhold – også på tvers av alderstrinnene er positivt for miljøet i Oppegård IL.

Publikum som var tilstede fikk se ivrige jenter som vartet opp med masse bra pasningsspill og de scoret til sammen hele 81 mål. Til slutt vartet foreldrene opp med velfortjent kakepremie etter maks innsats på banen. Jentene selv var strålende fornøyd og er superklare for 3V3 Cup på Oppegård i april og seriespill utendørs.