Hurtig-lenker:

Vil du være med på bordtennis treningsleir til sommeren?

I skoleferien er det ikke noen trening i Oppegård IL/Kolbotn BTK, men det arrangeres en del treningsleirer på andre steder som er en bra mulighet for alla de som vil trene bordtennis på sommerferien. Att ta chansen at trene litt extra under sommeren er veldigt bra for utviklingen og gjør det lettere at komma igång med neste sesong. Vi trenere rekommenderer spesielt tre leirer som vi vet arrangeres på en veldig bra måte og der det garantert vil bli bra trening.

NM bronser i NM for juniorer

Det ble 3. plass for Oppegård både i lagkonkurransen for gutter og single- og double-klassene for jentene under NM for juniorer på Fornebu i helgen.

Knall-NM for bordtennisgruppa

Da var NM for yngre over for denne gang. For andre året på rad dro vi i land et vellykket arrangement, og det er ikke en selvfølge.

Tre pallplasseringer for Oppegård IL i Charlottenberg!

Helgen 9. og 10. mars tok tre Oppegård spillere turen over grensen til Charlottenberg i Sverige for å delta i Regionscup 3 ? Regionsmesterskap for Region Øst 2019 arrangert av Kongsvingerklubben, Kobra BTK. Bordtennisgruppa i Oppegård IL tok med seg 3 pallplasser hjem!

Velkommen til NM for yngre og Stiga 11-er´n i bordtennis 2019!

Fredag 15. mars braker det løs i Sofiemyrhallen med lagkonkurransene. Deretter går det slag i slag framt til kl. 17.00 på søndag. Et sted mellom 1 400 og 1 500 bordtenniskamper skal avvikles i løpet av de 3 dagene!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Samleside for