Klubbmesterskap på Sofiemyr stadion tirsdag 24. september

Siste terrengløp i karusellen går av stabelen i dag, 10. september

Vi gleder oss til å se dere på Østre Greverud til siste løp, som også er et klubbmesterskap.

Terrengløpkarusellens fjerde løp arrangeres på Østre Greverud tirsdag 27. august

Det blir derfor ikke trening på Sofiemyr. Bli gjerne med på Østre Greverud, påmelding på nett eller ved oppmøte fra kl. 17.30.

Friidrettstreningen starter opp igjen i uke 33

Mandag 12. august starter vi opp igjen med trening på Sofiemyr Stadion.

Treningsstevne torsdag 9. mai

I treningstiden førstkommende torsdag blir det arrangert treningsstevne på Sofiemyr stadion.

Obs! Pga. Terrengløpskarusellen på Østre Greverud er det ingen trening på Sofiemyr stadion i dag.

Friidrettsgruppa inviterer til årets Terrengløpskarusell på Østre Greverud

Første løp går av stabelen tirsdag 30. april. Meld dere på!

Treningsinformasjon uke 15

Gymsalen på Hellerasten er ikke tilgjengelig for oss i uke 15, så vi har noen endringer i treningsopplegget.

Klubb-TV

Kamprop

30.05.2016 / 22:28
Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Oppslagstavle Friidrett