Oppegård IL Fotball søker sportslig leder

Oppegård IL fotball søker etter en sportslig leder som vil ha som oppgave å utvikle våre trenere og ha ansvaret for at sportsplanen ligger til grunn for alle våre aktiviteter.

Sportslig ledelse i Oppegård IL Fotball

Styret i fotballgruppa har fordelt ansvar og oppgaver i funksjonen til Sportslig leder i tiden frem til ny sportslig leder er på plass

Akademiets fotballskoler sommer og høst 2019

Påmelding til akademiets fotballskoler er nå tilgjengelig!

Barnefotballskolen 2019 søker unge instruktører

Til fotballgruppas fotballskole i uke 32 søker vi instruktører i alderen 16-20 år.

Velkommen til Putteskolen 2019

Fotballgruppa ønsker alle jenter og gutter født i 2013 velkommen til fotballaktivitet hos oss

Oppegård IL Fotball samarbeider med VIF Fotball

Oppegård IL Fotball innleder samarbeid med VIF Fotball

Velkommen til fotballgruppas årsmøte 5.mars 2019

Fotballgruppa i Oppegård IL inviterer alle medlemmer til årsmøte 5. mars 2019 kl 19:00 i klubbhuset.

Klubb-TV

Kamprop

30.05.2016 / 22:28

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Oppegård IL Fotball på Facebook