Fortsatt noe ledige plasser på noen av våre partier i turngruppa

Har du fortsatt ikke meldt på ditt barn til ett av våre barne- eller turnpartier? Det er fortsatt noen ledige plasser på enkelte av partiene våre. Våre partier har oppstart fra uke 35.

Aktiv etter skoletid

Idretts SFO for 3 og 4 klasse. Onsdag, torsdag og fredager i Østre Greverud idrettshall.

Oppstart skitrening høsten 2019

Da er vi snart i gang igjen. Etter en fin sommerferie er Skigruppa i gang med trening i uke 34 for alle født i 2009 og eldre. Første trening er tirsdag 20. august.

Presentasjon av våre instruktører på Barnefotballskolen i uke 32

Mandag 5.august samles mer enn 100 fotballglade barn på Østre Greverud kunstgress til en ukes fotballfest. De er heldige som skal få være sammen med våre egne instruktører fra ungdomsfotballen. Bli kjent med disse her og hør hva de er opptatt av på fotballskolen. For en flott gjeng!

Badmintonskole høsten 2019

Bli med på vår badmintonskole for de som er nye spillere. Vi starter opp tirsdag 20/8.

Timeplan høsten 2019

Timeplanen for høstens turnpartier er klar. Meld deg på før sommeren, det blir fort fullt. Legg merke til at vi har fått en ekstra treningsdag denne høsten, tirsdager fra kl 19:00-20.30 i ØGI. Første trening etter sommeren er torsdag 29. august /lørdag 31. august.

Akademiets fotballskoler sommer og høst 2019

Påmelding til akademiets fotballskoler er nå tilgjengelig!

Friidrettsgruppa inviterer til årets Terrengløpskarusell på Østre Greverud

Første løp går av stabelen tirsdag 30. april. Meld dere på!

Knall-NM for bordtennisgruppa

Da var NM for yngre over for denne gang. For andre året på rad dro vi i land et vellykket arrangement, og det er ikke en selvfølge.

Barnefotballskolen 2019 søker unge instruktører

Til fotballgruppas fotballskole i uke 32 søker vi instruktører i alderen 16-20 år.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

.