Sportslig ledelse i Oppegård IL Fotball

Styret i fotballgruppa har fordelt ansvar og oppgaver i funksjonen til Sportslig leder i tiden frem til ny sportslig leder er på plass

Familiesamling for skigruppa på Nordseter

Den første sporsnøen har kommet i fjellet så det er bare å glede seg til vinteren og gjøre seg klar til Familiesamling 6-8. desember

Foss håndballcamp i høstferien

Foss og Oppegård håndball inviterer til håndballcamp mandag til onsdag i høstferien

Velkommen til skitrening

Etter høstferien starter vi opp med trening for nye medlemmer og ønsker alle barn fra 1. til 4. klasse velkommen til Skigruppa.

Utvidelse av kunstsnøanlegget på Greverud

Etter flere år med planlegging og noen runder med spillemiddelsøknader er det endelig klart for å sette spaden i jorda for å forlenge kunstsnøanlegget.

Fortsatt noe ledige plasser på noen av våre partier i turngruppa

Har du fortsatt ikke meldt på ditt barn til ett av våre barne- eller turnpartier? Det er fortsatt noen ledige plasser på enkelte av partiene våre. Våre partier har oppstart fra uke 35.

Aktiv etter skoletid

Idretts SFO for 3 og 4 klasse. Onsdag, torsdag og fredager i Østre Greverud idrettshall.

Oppstart skitrening høsten 2019

Da er vi snart i gang igjen. Etter en fin sommerferie er Skigruppa i gang med trening i uke 34 for alle født i 2009 og eldre. Første trening er tirsdag 20. august.

Presentasjon av våre instruktører på Barnefotballskolen i uke 32

Mandag 5.august samles mer enn 100 fotballglade barn på Østre Greverud kunstgress til en ukes fotballfest. De er heldige som skal få være sammen med våre egne instruktører fra ungdomsfotballen. Bli kjent med disse her og hør hva de er opptatt av på fotballskolen. For en flott gjeng!

Badmintonskole høsten 2019

Bli med på vår badmintonskole for de som er nye spillere. Vi starter opp tirsdag 20/8.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

.