Oppegård Open i bordtennis avholdt for 11. gang

Aslak Vengbo fra Oppegård IL gikk til topps i seniorenes Åpen klasse, mens Kristoffer Aas fra Fornebu BTK vant de yngres A-klasse.

Oppegård IL Fotball søker sportslig leder

Oppegård IL fotball søker etter en sportslig leder som vil ha som oppgave å utvikle våre trenere og ha ansvaret for at sportsplanen ligger til grunn for alle våre aktiviteter.

Resultatene fra klubbmesterskapet i friidrett er klare!

24. september arrangerte friidrettsgruppa årets klubbmesterskap på Sofiemyr stadion. Det ble arrangert som 4-kamp, med øvelsene 60m, 600m , lengde og spyd.

Bestilling av skiklær

Skal du ha det råeste skitøyet før vinteren er det bare å bestille nå! Åpent for å bestille for alle medlemmer i Oppegård IL.

Sportslig ledelse i Oppegård IL Fotball

Styret i fotballgruppa har fordelt ansvar og oppgaver i funksjonen til Sportslig leder i tiden frem til ny sportslig leder er på plass

Familiesamling for skigruppa på Nordseter

Den første sporsnøen har kommet i fjellet så det er bare å glede seg til vinteren og gjøre seg klar til Familiesamling 6-8. desember

Velkommen til skitrening

Etter høstferien starter vi opp med trening for nye medlemmer og ønsker alle barn fra 1. til 4. klasse velkommen til Skigruppa.

Utvidelse av kunstsnøanlegget på Greverud

Etter flere år med planlegging og noen runder med spillemiddelsøknader er det endelig klart for å sette spaden i jorda for å forlenge kunstsnøanlegget.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

.