Oppegård IL

Samleside NM yngre/Stiga11 2019

Samleside NM yngre/Stiga11 2019

NM for yngre og Stiga 11-er´n 2019 arrangeres 15.-17. mars i Sofiemyrhallen i Oppegård kommune, og dette er en samleside for all informasjon til disse to stevnene. Det er påmeldt 265 spillere til sammen, og det skal spilles mellom 1 400 og 1 500 kamper over tre dager! Scroll nedover for tidsskjemaer, program, resultatservice, praktisk info osv. 

Oppdatert info per 11.3. 

  • Fredagens lagkonkurranse: Vi gjør oppmerksom på at trekning av hjemme-/bortelag og oppsett av lagene til første runde av lagkonkurransen i 15-årsklassene vil skje kl. 9.20 i "Call Area" i hallen.  Vi oppfordrer derfor alle lagledere å være i hallen i god tid til dette. 

Oppdatert info per 10.3. 

  • Programmet er nå klart. Dere finner det lenger ned på siden sammen med tidsskjemaene. 


 

Invitasjoner

Påmeldingsfrist for begge stevner var 15. februar. Det er ikke mulig med etteranmeldinger. 

NM for yngre: invitasjon

Stiga 11-er´n: invitasjon

 

Deltakerlister og påmeldingsoversikter (oppdatert per 13.3.)

NM yngre: Påmelding per klubbDeltakere per klasseDeltakerliste lagkonk

Stiga 11-er´n: Påmelding per klubbDeltakere per klasseDeltakerliste lagkonk.

 

Tidsskjemaer og program

NB: Merk at finalen i Mixed double 15  er lagt til søndag kl. 13.10 pga. tett program på lørdagen. 

Tidsskjema for NM for yngre

Tidsskjema for Stiga 11-er´n

Program 

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli gjort justeringer i tidsskjemaene underveis. 

 

Trekning av klassene og oppmøte i hallen

  • Også i år foretas trekningen av alle klasser kvelden i forveien! Trekningen legges ut senest 20.00 på resultat.ondata.se: NM for yngre,   Stiga 11-er´nDette gjelder både NM og Stiga 11-er´n og medfører at det ikke er registrering av spillerne ved ankomst i hallen. Vi anbefaler imidlertid at man møter opp minst en halv time før man skal spille.    
  • NB: pga. at trekningen foretas kvelden før må forfall meldes til Sekretariatet senest innen kl. 18.00 dagen før for at dette skal bli tatt hensyn til i trekningen. Dette kan gjøres på epost til pamelding-bt@oppegardil.no, evt. på SMS til 924 92 256. Dersom man ikke har meldt forfall innen dette tidspunktet, men allikevel ser seg nødt til å melde forfall er det fremdeles viktig å melde fra, slik at Sekretariatet får oversikt over hvilke kamper som faller bort.

 

Resultatservice

Detaljerte resultater blir lagt ut løpende på resultat.ondata.se: NM for yngre,   Stiga 11-er´n

Komprimerte resultatlister etter 3 av 3 dager:   NM for yngre    Stiga 11-er´n

Spesielt om resultatservice for lagkonkurransene: 

  • J15, G15 og G11 har cup med plasseringsspill. Hovedturneringen (dvs. alle kamper som ikke er plasseringsspill) for disse klassene, samt alle kamper i J11 (spilles som puljespill) kan man følge med på på resultat.ondata.se.   
  • Plasseringsspillet framgår imidlertid ikke av resultat.ondata.se. I stedet vil vi legge ut og løpende oppdatere "flytskjemaer" i Excel som viser hvordan alle lag ligger an i lagkonkurransen:     Flytskjema G15 Lag,      Flytskjema J15 Lag,      Flytskjema G11 Lag     
  • De detaljerte resultatene fra enkeltkampene i hver lagkamp vil heller ikke framgå av resultat.ondata. Disse resultatene vil bli lagt ut her:    G15 Lag,     J15 Lag,     G11 Lag,     J11 Lag    (disse filene kan det tidsmessig ta lenger tid før blir oppdatert).  

 

Streaming

Vi planlegger å streame to av NM finalebordene.  Kamera 1     Kamera 2

Dersom man ikke ønsker at egen kamp blir streamet er det bare å gi arrangør beskjed om dette.

 

Hvordan spilles klassene?

Fredagen

På fredagen er det lagkonkurransene som går av stabelen. I Gutter 15 lag (29 påmeldte lag) spilles det som Ny Swaythling Cup. Det spilles best av fem singlekamper (kampen er over når det ene laget har vunnet tre enkeltkamper) i denne rekkefølgen: A-Y, B-X, C-Z, A-X, og B-Y (A, B og C utgjør det ene laget og Y, X og Z utgjør det andre). Et lag kan bestå av 3-5 spillere.

Jenter 15 lag (11 lag) spilles det som Corbillion Cup. Også her spilles best av fem kamper (hvorav 4 singlekamper og én doublekamp) i denne rekkefølgen: A-X, B-Y, double, A-Y, B-X. Et lag kan bestå av 2-4 spillere.

Gutter 11 lag (28 lag) og Jenter 11 lag (4 lag) spilles det også som Corbillion Cup. I Gutter 11 er det cup med plasseringsspill, mens det i jenter 11 er puljespill der alle lagene møter hverandre. 

Plasseringsspill i lagkonkurransen: I G15, J15 og G11 spilles det plasseringsspill for de lagene som taper på vei mot finalen. F.eks. er det 29 påmeldte lag i G15. I første runde (16-delsfinaler) spilles 13 kamper, og de 13 tapende lagene går da til plasseringsspill for å spille om plassene 17-29. I 1. runde av plasseringsspillet er det igjen 5 av disse 13 lagene som taper. Disse går til nytt plasseringsspill 25-29, mens vinnerne fortsetter å spille om 17.-plassen (plasseringsspill 17-24). For å følge med på hvordan lagene ligger an i lagkonkurransen, bruk lenkene som gjelder lagkonkurransen under "Resultatservice" lenger opp på denne siden. 

Lørdagen

På lørdagen spilles double-klassene, to klasser for funksjonshemmede, samt 13 års singleklasser. Alle double-klassene med unntak av Jenter 11 Double arrangeres som cup (i J11D spilles det puljespill der alle double-parene møter hverandre). I J15D, G15D og G11D arrangeres det denne gangen B-turnering (cup) for de double-parene som går ut i første runde. Det arrangeres ikke B-turnering i Mixed Double-klassene. Grunnet mange potensielle kollisjoner med de andre klassene starter B-turneringen først senere ut på dagen, selv om 1. runde spilles før åpningsseremonien kl. 12. 

J13 single og G13 single er det innledende puljespill med 4 i hver pulje. Nr. 1 og 2 i puljen går videre til sluttspill (cup). 

Søndagen

På søndagen spilles singleklassene i 15- og 11-årsklassene. Gutter 15 er delt inn i en A- og en B-klasse, der de 64 høyest rankede på Norgesrankingen spiller i A. Alle klassene spilles med innledende puljespill med 4 i hver pulje. Nr. 1 og 2 i puljene går videre til sluttspill. I jentenes 11-årsklasse arrangeres det denne gang B-sluttspill (cup) for de som blir nr. 3 og 4 i puljen. Grunnet stor påmelding og stramt tidsskjema ble det ikke mulig å sette opp tilsvarende B-sluttspill i Gutter 11. 

 

Praktisk info

Sofiemyrhallen ligger i Holbergs vei 39, på Sofiemyr i Oppegård kommune. Se kart HER.

PARKERING: Hovedparkering for NM/Stiga11 er i Kongeveien 44. Ta av ved  gangbrua som går over Kongeveien – der er det god plass og bare 200 m gangvei opp til hallen.
Se eget parkeringskart med forklaringer. NB: Parkeringsplassen i  Holbergs vei (som er rett utenfor hallen) har færre plasser og blir fort full. Det kan bli dyrt om man tar sjansen på å feilparkere utenfor hallen.      

KIOSK OG MINI KIWI-BUTIKK: Det vil også i år bli egen mini Kiwi-butikk i hallen i tillegg til kiosk og varmmat.   

 

Arrangementets kontaktperson: Gard Olsen, tlf. 93 21 88 87 / epost: gard.olsen@telia.no. Sekretariatet: Tor Bjarne Løvmyr, tlf 924 92 256 / epost: pamelding-bt@oppegardil.no. 

For informasjon om overnatting, samt aktivitetstilbud i nærområdet, se bakerst i invitasjonene. 

 

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD

Telefon: 66991310

Epost: Dagligleder@oppegardil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift