Oppegård IL

Ny spiller?

Velkommen til Oppegård Vepsene J05! Håper ditt barn vil trives, og at hun får fine opplevelser på fotballbanen.

Barnet kan gjerne være med på noen treninger før hun bestemmer seg for om hun ønsker å fortsette. Når hun forhåpentligvis har bestemt seg for å bli med videre melder dere henne  inn i Oppeård IL  via nettsiden til klubben. Klubben fakturerer selv en årsavgift.

Det er viktig at barnet er meldt inn i klubben før hun deltar på cuper eller seriespill. Dette er særlig av hensyn til at spilleren via innmelding i klubben også blir forsikret.

I tillegg til innmelding i klubben må dere registrer kontaktinformasjon til barnet hos laglederen vår. Dette gjøres ved å sende barnets navn, fødselsdato samt e-post adresse og telefonnummer til en av foreldrene. Dere vil da motta fortløpende informasjon om laget.

Laget har i løpet av året en rekke utgifter som ikke dekkes av klubben. feks halleie, baneleie, seriespill, innkjøp av utstyr, sosiale sammenkomster osv.Noe dugnadsarbeid må også påregnes.

Nødvendig utstyr:
Sko:
Joggesko fungerer fint. Dersom man skal gå til innkjøp av fotballsko anbefaler vi sko for kunstgress. Vi trener på kunstgress, og de fleste kampene blir også spilt på kunstgress. Slike sko fungerer også helt fint på naturgress. På vinteren trener vi inne, så da trenger jentene innesko.

Leggskinn:
Dette er påbudt utstyr og vi anbefaler at man går til anskaffelse av leggskinn så fort som mulig. For å unngå at leggskinnene kan hekte seg fast i andre så er det lurt å ha disse innenfor (fotball)strømpene.

Smykker og klokker:
Dette er ting som lett kan hekte seg fast i andre og bør fjernes før trening og kamp. Alternativt kan man skjule øredobber med sportsteip.

Hårstrikk og hårbånd:
Vi anbefaler at håret settes opp med strikk eller hårbånd, da slipper man å bruke masse tid på å holde håret borte fra øynene.

Hvis noe er uklart eller du har øvrige spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss.

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD