Oppegård IL

Arrangementer

Hvert år deltar vi på flere arrangementer, og for oss er det dette som gir livet mening ;)

I starten av sesongen deltar vi alltid på NM for veteraner. Det arrangeres enten i Stavanger, Trondheim eller Bergen i siste helgen i oktober. Oppegård har deltatt her siden 2006, og har alltid kommet videre til sluttspill. Beste plassering vi har fått her er en 5. plass, og det er ikke så gæli i verdens beste håndball-land!

I januar pleier vi faktisk å delta på en fotballcup for veteraner på Langhus. Her har vi vært med siden 2015. Noen av oss har spilt fotball før, men de vi spiller mot trener fotball hver uke. I 2016 gikk vi allikevel hen og vant hele skiten, og det var jo sabla gøy :)

I april tar vi turen ned til det glade sørland og nærmere bestemt Langesund, for å delta på Nordisk turnering for veteraner. Det er en kjempekoselig turnering med lag fra Sverige, Danmark og Finland. Her har vi også lange tradisjoner og har deltatt i over 10 år. Resultatene har bare blitt bedre og bedre for hvert år, og toppet seg i 2017 da vi gikk helt til finalen og vant sølv;) Byåsen ble for sterke

Så avslutter vi sesongen med en genial tur til det store utland og European masters, altså EM for veteraner. Forskjellige land arrangerer fra år til år, vi har vært med 3 ganger, i Frankrike, Kroatia og Portugal. I 2018 tror vi det blir i Polen, og vi er superklare! Det er veldig gøy å spille mot gamle landslagsstjerner fra f eks Ungarn og Ukraina.

Bilde etter finalen i Nordisk 2017 mot Byåsen

Oppegård IL - Stiftet 1907