Oppegård IL

Starte med friidrett?

Hvis du ønsker å starte med friidrett i Oppegård IL, ta kontakt med Leder i friidrettsgruppa (friidrett@oppegardil.no) eller treneren for de ulike treningsgruppene for å få informasjon om når og hvor du skal møte opp.

Snakk med treneren på første trening og si at du ønsker å forsøke friidrett. Du kan da være med å trene to ganger før du bestemmer deg om du ønsker å fortsette. Synes du friidrett er gøy og vil fortsette, må du melde deg inn i friidrettsgruppa. Dette gjør du ved å fylle ut Innmeldingsskjema

MEDLEMSAVGIFT/TRENINGSAVGIFT

Når innmeldingen din er registrert, vil du motta en faktura fra friidrettsgruppa på treningsavgift. Den dekker trening og deltakelse på stevner. Er du ikke medlem i Oppegård IL (hovedlaget), vil du også motta en faktura på medlemskap i klubben.

Alle utøvere i Oppegård IL må betale en medlemsavgift til hovedlaget. Mer informasjon om dette finner du på hovedsiden til Oppegård IL.

I tillegg må alle utøvere betale en treningsavgift for sin idrett. For friidrettsgruppa er treningsavgiften for 2017:

Gutter/Jenter 6-9 år kr.  1000,- pr år
Gutter/Jenter 10-12 år kr. 1400,- pr. år
Gutter/Jenter 13-18 år kr. 1600,- pr. år
Junior/Senior/Veteran kr. 500,- pr. år
Mosjonist kr. 100,- pr. år

FORSIKRING/LISENS

Utøvere fra 10-12 år er forsikret gjennom Norges Idrettsforbund.

Utøvere fra 13 år må ha Friidrettskortet som er Norges Friidrettsforbunds lisensordning. Dette må hver og en ordne med selv, men friidrettsgruppa vil minne utøvere på dette. Les mer om friidrettslisens her

UTMELDING

Hvis du ikke ønsker å være med på friidrett lengre, må du melde deg ut skriftlig ved å sende en mail til Leder i Friidrettsgruppa (friidrett@oppegardil.no). Da vil du bli fjernet fra medlemsregistreret og mailinglister.

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD