Oppegård IL

Drakter, regler og reklame

Drakter, regler og reklame

Identitet

Klubbens identitet/merke er viktig, og helt siden starten har draktfargen vært gult/sort, etterhvert har denne utviklet seg videre, til det den er i dag. Klubbens offiselle draktfarger er gul/sort med sort shorts, i tillegg gule strømper for fotball og hvite strømper for håndball. Overtreksdresser/treningsdresser er i fargene gul/sort overdel og sorte bukser. (Bortedrakt fotball: sort drakt, sort shorts og gule strømper, kan benytte sorte om motstanderen har gule strømper.  Bortedrakt håndball/badmonton/bordtennis/innebandy: sort drakt, sort shorts og hvite strømper).

Klubbens offisielle leverandør av drakter og utstyr er Hummel, Swix, Trimtex og Stiga.

 

Sponsormerking

Spilledrakter (hjemmeog bortedrakter) og alt av konkurranseantrekk skal til en hver tid ha påtrykt/påsydd de sponsormerker som hovedlaget har avtaler om.  Uten disse merkene er draktene ikke godkjent som spilledrakter/konkurranseantrekk. Alle plagg som benyttes i aktivitet i OI skal ha OI rund logo synlig OI farge PMS 116 gul, skriftfont Areal.

Logo og maler fås ved henvendelse til arministrasjonen.

Spillerdrakter til lagidrett skal ha reservert plass til hovedlagets sponsor midt foran, og overarm/ skulder. Tilsvarende skal konkurranseantrekket for individuelle idretter ha reservert plass på høyre side, på arm og ben og overtrekksjakken.

Utover disse plasseringene kan spilledrakter, konkurranseantrekk og profileringsdress ha sponsormerking som gruppen har skaffet selv. Disse merkene må plasseres slik illustrasjonen viser. Vi oppfordrer til at ryggen på overtrekksdressene holdes fri for sponsormerking, og kun merkes med OPPEGÅRD IL.

Det er ikke tillatt å trykke Klubbens logo eller offisielle navnetrekk på annet tøy enn det som er godkjent av Klubben.

Kontakt Dagligleder før avtaler inngås. Ingen lag skal ha draktreklame av konkurrerende virksomhet til våre hovedsponsorer.

 

 

Oppegård IL - Stiftet 1907

Adresse: Kongeveien 289, 1416 OPPEGÅRD

Telefon: 66991310

Epost: Dagligleder@oppegardil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift